halsojobb.se

VILL DU HJÄLPA OSS ATT UTVECKLA RÖNTGENVERKSAMHETEN PÅ SOPHIAHEMMET?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

VILL DU HJÄLPA OSS ATT UTVECKLA RÖNTGENVERKSAMHETEN PÅ SOPHIAHEMMET?

Är du en röntgensjuksköterska med MR-kompetens som vill vara med och utveckla vår röntgenverksamhet på Sophiahemmet och hjälpa oss göra den till en mottagning att vara stolt över?

VAD

Vi tog i februari över röntgenverksamheten på Sophiahemmet med intentionen att göra den till en mottagning som vi verkligen är stolta över. Därför söker vi dig som vill vara med och fortsätta detta arbete.

Den dagliga verksamheten bedrivs med korta beslutsvägar och stor laganda. Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du vara med och forma vår verksamhet på Sophiahemmet. I rollen hos oss arbetar du med MR, DT, och konventionell röntgen.  Vi tar emot alla typer av patienter och har ett högt kundfokus med sikte på god service och kvalitet.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Vi vill att du har:

·            Legitimation som röntgensjuksköterska

·            Minst 1 års erfarenhet av MR

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av DT och/eller konventionell röntgen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, start efter överenskommelse.

VAR

På vår enhet på Sophiahemmet kommer du bli en del av en medarbetargrupp med röntgensjuksköterskor, undersköterskor och radiologer. Verksamheten ryms i vackra gamla lokaler utspritt på 4 våningar med personalutrymmena längst upp. Vi tar emot patienter både från den offentliga vården, försäkringsbolag och privata kunder. Det är en verksamhet med full fart i en lugn omgivning med stor variation.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1000 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

För frågor om tjänsten kontakta Driftchef Karolina Ödman karolina.odman@unilabs.com alternativt rekryteringsansvarig Klara Skoglösa klara.skoglosa@unilabs.com

Dela detta jobb

VILL DU HJÄLPA OSS ATT UTVECKLA RÖNTGENVERKSAMHETEN PÅ SOPHIAHEMMET?

Unilabs