halsojobb.se

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker en engagerat undersköterska!

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker en engagerat undersköterska!

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.

För att förstärka vårt team söker vi en engagerad undersköterska. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker? Vi erbjuder våra boende omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER  Omvårdnad och omsorg om de boende.  Vi jobbar med kontaktmannaskapet och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för våra boende. Våra medarbetare har olika ansvarsområden inom vilka man ska arbeta självständigt och drivande. Medarbetarna blir ofta delegerade att ge läkemedel, sondmat, insulin samt såromläggningar.   KVALIFIKATIONER  Vård- och omsorgsprogrammet eller likvärdiga utbildningar.  Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av äldrevård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi på Björkbacken vill ha medarbetare som är positiva, har nära till skratt och är lyhörda. Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

ERFARENHET KRÄVS Ja

KRAV  Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas 

75 % schemalagd arbetstid dag/kväll samt helg

LÖN  Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2019-12-31 Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON  Birgit Theander, verksamhetschef, 073-9015790

UTDELNINGSADRESS  Björkbacken, Pinnmöllevägen 200, 24755 Dalby

Arbetsgivare: Förenade Care AB Höjdrodergatan 19 212 39 Malmö

Vårt motto är Omtanke-Vänlighet-Service Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker en engagerat undersköterska!

Förenade Care AB