halsojobb.se

Vill du bli en av oss på Neurologkliniken?

Ort
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Vill du bli en av oss på Neurologkliniken?

Att arbeta inom neurologi är som att lösa gåtor. Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas hos oss för sina neurologiska symtom. Du blir en i teamet på våra två avdelningar inom neurologi.

Här jobbar vi tillsammans, alla i teamet är lika viktiga för att patienten ska få bästa möjliga vård. Vi litar på varandra och har roligt ihop, det ger oss energi och stärker gemenskapen. 

Inom neurologi utreds patienter för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt, så ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten.

I din viktiga roll som sjuksköterska ansvarar du för och planerar patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt. 

Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan på kompetenta medarbetare.  

På neurologavdelning vårdas även patienter med behov av andningsstöd, de har oftast trakealkanyl och hemventilator samt många har personlig assistent.

När du börjar hos oss får du personlig inskolning anpassad till dina tidigare erfarenheter och behov. Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges via Nationellt respirationscentrum, NRC. 

Vi ser fram emot att få ta emot dig till vårt team! 

Här kan du se vad några av dina framtida kollegor vill berätta om jobbet på neuro! 

https://www.youtube.com/watch?v=Hbr-u1gdtxwhttps://www.youtube.com/watch?v=Hbr-u1gdtxw 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.  

Meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Personliga egenskaper:  

Du har förmåga att se varje patients individuella behov och få patienten att känna sig trygg och omhändertagen.  

Du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och jobbar lösningsorienterat.   

Du är öppen för utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden.   

Övrig information:  

Tillsvidareanställning -  hel eller deltid

Dag/kväll eller treskift

Tillträde enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell schemaplanering

Ansökningarna kommer att hanteras löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vill du bli en av oss på Neurologkliniken?

Danderyds Sjukhus AB