halsojobb.se

Vill du bli assistent till vår kund i Malmö?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Vill du bli assistent till vår kund i Malmö?

Brinner du för att arbeta med människor?

Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter

Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning och stöttning med att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.

Vår uppdragsgivare har dubbelassistans dygnet runt. Sondmatning, hostmaskin, trakeostomi är några av insatserna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela uppdragsgivarens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta med människor och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att det är uppdragsgivaren som har huvudrollen.

KRAV

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

Körkort är meriterande

Arbetstid/Varaktighet

En tjänst på 100 % dag/kväll och helg

En tjänst på ca 70 % kväll/natt och helg

Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring.

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag

2019-03-24 Ansökningar behandlas löpande.

Kontaktperson

Kundansvarig Denice Christensen

Dela detta jobb

Vill du bli assistent till vår kund i Malmö?

Förenade Care AB