halsojobb.se

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologiska vård på Danderyds sjukhus!

Ort
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologiska vård på Danderyds sjukhus!

Att arbeta inom neurologi är som att lösa gåtor. Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan på kompetenta medarbetare. 

I din viktiga roll som sjuksköterska ansvarar och planerar du för patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt. Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar. På avdelningen vårdas även patienter med behov av andningsstöd på grund av neurologiska sjukdomar. Dessa patienter har trakealkanyl och ofta ventilator. Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges till all vår personal via Nationellt respirationscentrum, NRC. 

När du börjar hos oss får du personlig inskolning anpassad till dina tidigare erfarenheter och behov. Vi ser fram emot att få ta emot dig till vårt team! 

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten. Du blir en i teamet på våra två avdelningar inom neurologi.

Här kan du se vad några av dina framtida kollegor vill berätta om jobbet på neuroavd 72! 

https://www.youtube.com/watch?v=Hbr-u1gdtxwhttps://www.youtube.com/watch?v=Hbr-u1gdtxw 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Personliga egenskaper:  

Du har förmåga att se varje patients individuella behov och få patienten att känna sig trygg och omhändertagen. God omvårdnad av patienter är något du värdesätter högt. 

Du har god samarbetsförmåga, är initiativtagande och jobbar lösningsorienterat. Du är öppen för utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden.   

Övrig information:  

Tillsvidareanställning - hel eller deltid

Dag/kväll, treskift eller natt

Tillträde enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell schemaplanering

Ansökningarna kommer att hanteras löpande.  

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologiska vård på Danderyds sjukhus!

Danderyds Sjukhus AB