halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi

Vårt anställningserbjudande

Att arbeta med neurologi är som att lösa gåtor.

Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och kunskapsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du en gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan av kompetenta medarbetare

Vi har tre sektioner som du roterar mellan:

- patienter som har neurologiska sjukdomar i behov av utredning, behandling och teambedömning
- observationsavdelning i huvudsak för neurologiska patienter med förväntade korta vårdtider. Vi vårdar bland annat patienter med svår huvudvärk, yrsel och krampanfall
- patienter som är i behov av invasiv ventilation, dessa patienter har trakelkanyl och ofta ventilator

Inskolningen är strukturerad och vi anpassar den till dina tidiga erfarenheter och behov. Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges till all vår personal via nationellt respirationscentrum, NRC.

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten. Vi ser fram emot att ha dig i vårt team. 

Arbetsbeskrivning

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt.

Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av att arbeta inom neurologi och värderar omvårdnaden av patienten högt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Här kan du se vad dina framtida kollegor vill berätta om jobbet på avd 72.

Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Neurologi är ett verksamhetsområde som omfattar Neurologkliniken, Strokesektionen och Logopedkliniken. Vi har en omfattande öppen- och slutenvårdsverksamhet där vi vårdar patienter med sjukdomar som till exempel Parkinsons sjukdom, epilepsi, MS, ALS, stroke och TIA. Vi har det största antalet strokepatienter i hela landet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vill du arbeta i en dynamisk miljö där vi formar framtidens neurologi

Danderyds Sjukhus AB