halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikarierande undersköterska välkomnas till neonatalavdelningen på Östersunds sjukhus!

Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Vikarierande undersköterska välkomnas till neonatalavdelningen på Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en medarbetare som gillar utmaningar, akut verksamhet och som vill ha ett varierande arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. Kanske är det du? 

Hos oss utgör neonatalavdelningen ett centrum för regionalt specialiserad vård av för tidigt födda barn, från och med graviditetsvecka 28 och nyfödda sjuka barn upp till ca 6 månaders ålder. Vårdtiden varierar ifrån några timmar till flera månader. Avdelningen har åtta vårdplatser.

För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter. 

Neonatalavdelningen tillhör Område barn- och ungdomsmedicin där även mottagning och avdelning för barn och ungdomar upp till 18 år ingår, med tillhörande barndagvård och lekterapi. 

Du som vill jobba på länets enda sjukhus med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - kommer att trivas på vår neonatalavdelning! 

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Det ger dig utmanande arbetsuppgifter med bredd och variation samt goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vi erbjuder också introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med fullgjord utbildning i barn- och ungdomssjukvård, 200 poäng. Erfarenhet av neonatal vård är meriterande. 

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Andra uppgifter

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vi ser gärna din ansökan snarast möjligt!

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om vikariatet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Hanna Lautamäki Lek
Enhetschef
Telefon: 063-15 51 09
Email: hanna.lek@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anita Boström
Kommunal
Telefon: 063-15 43 72
Email: anita.bostrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/652/2022 
Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Dela detta jobb

Vikarierande undersköterska välkomnas till neonatalavdelningen på Östersunds sjukhus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård