halsojobb.se

-->

Vikarierande undersköterska till Njurmedicin och Endokrin

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Vikarierande undersköterska till Njurmedicin och Endokrin

 

På vår internmedicinska avdelning vårdar vi patienter med njurmedicinska och endokrinologiska sjukdomar. Vi har både planerade och akuta inläggningar. Vårt patientflöde inom endokrinologi innefattar bland annat patienter med nyupptäckt diabetes eller diabetiker med komplikationer såsom diabetesfotsår. 

Hos oss är den njurmedicinska inriktningen unik, vi är de enda i södra Stockholm som utför PD-dialys. Trots att det är en medicinsk avdelning utförs många kirurgiska åtgärder på avdelningen som möjliggör till en bred kunskap inom medicin men även kirurgi och ortopedi. 
 
En grundpelare i vår verksamhet är patientundervisning och att arbeta i team med patient och närstående för att kunna bedriva den bästa vården med patienten i fokus. Vi lär ut egenvård till våra patienter och har kontinuerlig patientutbildning inom både endokrin och njurmedicin. 
 
Om tjänsten
Vårt team kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner exempelvis hälsoprofessioner, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kuratorer. 

Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt. Tillsammans med våra värdeord som grund, så skapar vi ett värdeskapande samspel. Vi förbättrar, tänker nytt och stort. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och förnya våra arbetssätt. 
Vi är alla en del kring patienten och arbetar med omvårdnad, medicinska behandlingar, utredningar och social planering. Som undersköterska är du, tillsammans med en sjuksköterska, en del av ett team som tar hand om omvårdnaden kring våra patienter.  

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Omvårdnad
  • Såromläggning
  • Kontroll av vitalparametrar, EKG, b-glukos
  • Delta i ronden

Tjänsten är ett vikariat till och med 2019-06-30, med chans till  förlängning. Du arbetar dag, kväll och två av fem helger. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnad och som ser till patientens bästa.  Du är nyfiken, lyhörd, ödmjuk och vill bidra till en säker och personcentrerad vård. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt, såväl som i grupp och behöver kunna prioritera dina arbetsuppgifter. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska (omvårdnadsprogrammet 2500 gymnasiepoäng, Komvuxs vårdutbildning minst 1350p eller motsvarande utbildning), arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Meriterande: Erfarenhet inom akutsjukvård/njurmedicin/endokrinologi.

Betyg ska bifogas för att din ansökan ska ses som komplett!
 
 Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Betyg gällande examen från undersköterskeutbildning

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vikarierande undersköterska till Njurmedicin och Endokrin

Karolinska Universitetssjukhuset