halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikarierande underläkare till Thoraxadiologi, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Vikarierande underläkare till Thoraxadiologi, Huddinge

Referens nummer

2021/2865

Om oss
Medicinsk Enhet Radiologi Huddinge ansvarar för radiologisk diagnostik och behandling av vuxna patienter inom buk-, thorax- och muskoskeletal radiologi. På sektionen för Thorax och muskoskeletal arbetar vi med hjärt- och lungdiagnostik och skelettdiagnostik inom samtliga modaliteter samt har en omfattande rondverksamhet.

Om tjänsten
Som underläkare hos oss kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter vid radiologisk enhet så som granskning av radiologiska undersökningar samt delta vid ronder. 

Tjänsten avser vikariat om ett år med sista anställningsdag 2022-12-31.

Vi söker
Vi söker en examinerad läkare med tidigare erfarenhet av radiologi. 

Vi söker dig med god samarbetsförmåga då vi arbetar i team där läkare, röntgensjuksköterska samt undersköterska ingår. För att lyckas i rollen krävs att du arbetar strukturerat men kan vara flexibel när så krävs. Vidare samarbetar vi med läkare inom andra specialiteter som remitterar sina patienter till oss varför helhetssyn kring patienten är av stor vikt. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer
Svensk läkarexamen.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av radiologi.

Din ansökan anses som komplett om den innehåller CV samt personligt brev.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Olof Jonmarker, Läkarföreningen

Telefon
olof.jonmarker@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Vikarierande underläkare till Thoraxadiologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset