halsojobb.se

-->
 

Hos oss på ANOVA bedrivs verksamhet för att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa samt sexuellt våld. Din sjuksköterskekompetens är viktig för oss, sök tjänsten idag!

Vi erbjuder  
En möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ANOVAS kärnområden andrologi, sexualmedicin och transmedicin. ANOVA är en multidisciplinär enhet som bedriver sin verksamhet i tre underavdelningar där det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning.

Vi utreder män med barnlöshetsproblem, sexuella problem, hormonbrist, osteoporos samt andra medicinska tillstånd som påverkar mannens endokrina och reproduktiva funktioner. Vi tar också emot män, kvinnor och par med olika former av sexualmedicinska problem med huvudvikt på destruktiva sexuella beteenden.

Vid ANOVA utreds och hormonbehandlas vuxna personer med könsdysfori. Vi har regionalt ansvar för utredning och behandling av könsdysfori, manlig infertilitet, manliga sexuell dysfunktion och dysfunktionell sexualitet. Vi har också ett nationellt uppdrag för att försöka minska sexuellt våld genom att driva Hjälptelefonen, PrevenTell. 

Utöver detta bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientområdet. 

Vid vår enhet samarbetar endokrinologer, urologer, psykiatriker, laboratoriespecialister, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, kuratorer, övrig sjukvårdspersonal och administratörer för bästa utredning och behandling.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team -  ett vikariat på ca ett år.
 
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete med planering och uppföljning i form av telefonkontakt samt sjuksköterskemottagning och funktion som mottagningssköterska. Vår mottagning har omkring 16 000 besök per år fördelat på de olika patientkategorierna.

Du ger unformation och undervisning till patienter. Viss provtagning och behandling ingår också i arbetsuppgifterna.

Som sjuksköterska kommer du även delta i våra olika rådgivningstelefoner, bl a Preventell-hjälplinjen vid oönskad sexualitet (www.preventell.se).

Då vi är en liten mottagning hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och en del administrativa uppgifter förekommer. Vid mottagningen finns för närvarande fyra sjuksköterskor. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som vill vara med att driva och fortsätta bygga upp och utveckla vår mottagningsverksamhet. Du har sinne för struktur i arbetet, är flexibel och tycker om ditt arbete som sjuksköterska på mottagning.

Förutom dessa grundönskemål lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.
 

Kvalifikationer 

  • Krav:  Legitimerad sjuksköterska samt erfarenhet av självständigt mottagningsarbete.
  • Meriterande:  Erfarenhet av telefon-rådgivning är meriterande men inget krav. 
     

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Vikarierande sjuksköterska med intresse för sexuell hälsa sökes till ANOVA

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-06

Ansök nu

Dela detta jobb