halsojobb.se

-->

Vikarierande forskningssjuksköterska till ANOVA

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-06

Ansök nu

Vikarierande forskningssjuksköterska till ANOVA

 

Vi erbjuder
En möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ANOVAS kärnområden andrologi, sexualmedicin och transmedicin.

ANOVA är en multidisciplinär enhet som bedriver sin verksamhet i tre underavdelningar där det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi utreder män med barnlöshetsproblem, sexuella problem, hormonbrist, osteoporos samt andra medicinska tillstånd som påverkar mannens endokrina och reproduktiva funktioner. Vi tar också emot män, kvinnor och par med olika former av sexualmedicinska problem med huvudvikt på destruktiva sexuella beteenden. Vid ANOVA utreds och hormonbehandlas vuxna personer med könsdysfori.

Vi har regionalt ansvar för utredning och behandling av könsdysfori, manlig infertilitet, manliga sexuell dysfunktion och dysfunktionell sexualitet. Vi har också ett nationellt uppdrag för att försöka minska sexuellt våld genom att driva Hjälptelefonen, PrevenTell. Utöver detta bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientområdet.

Vid vår enhet samarbetar endokrinologer, urologer, psykiatriker, laboratoriespecialister, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, kuratorer, övrig sjukvårdspersonal och administratörer för bästa utredning och behandling.

Vi söker nu en erfaren forskningssjuksköterska till ett vikariat på ett år under tidsperioden 2021-01-01 till och med 2021-12-31.

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska består arbetsuppgifterna av att koordinera kliniska prövningar, samla in prover till biobanker samt arbeta med datainsamling. Arbetsuppgifter kan vara identifiering och rekrytering av patienter till studier, provtagning, hantering av prover i laboratorium, insamling av provmaterial, administrering av studieläkemedel samt vara primärkontakt för patienter som deltar i studier.

Administrativa arbetsuppgifterna kan bestå av att samordna studiepatienters besök och undersökningar, föra in data i databaser, hantering av studiedokument och kontakt med externa aktörer som läkemedelsföretag. Utöver detta arbete ingår även vanligt mottagningsarbete i form av telefonkontakt och sjuksköterskemottagning och funktion som mottagningssköterska. Detta inkluderar även information och undervisning till patienter samt viss provtagning och behandling.

Då vi är en liten mottagning hjälps vi åt med arbetsuppgifterna och en del administrativa uppgifter förekommer. Vid mottagningen finns för närvarande fyra sjuksköterskor.

Vi söker
Vi söker dig som är flexibel och tycker om att arbeta självständigt under eget ansvar. För att trivas i denna mycket självständiga roll bör du ha flera års erfarenhet som sjuksköterska och ha ett strukturerat arbetssätt.

Förutom dessa grundönskemål lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Kvalifikationer 
Krav:  

  • Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket
  • Erfarenhet av läkemedelsstudier och kliniska prövningar
  • Erfarenhet inom öppenvård
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska muntligt och skriftligt

Meriterande:  

  • Telefonrådgivning

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vikarierande forskningssjuksköterska till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset