halsojobb.se

Luthagen hemvård

Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att göra skillnad? Gillar du att arbeta självständigt men också tillsammans, som en viktig del av en grupp?
Välkommen till Luthagens hemvård!

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i fyra olika grupper.
Vi har bemannat mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan.
Det finns möjligheter att arbeta även under sommaren.

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare, i personens egna hem. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat hushållssysslor, mat, hygien och andra personliga behov. Du har brukaren i centrum och ge en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Ett gott bemötande är en självklarhet. Vi arbetar i team med undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och planerare.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har undersköterskeutbildning. Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen eller annan vård och omsorg ses även det som meriterande. Arbetet kräver att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift, har datorvana samt är bekväm med att cykla.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg, verksamhetschef, 018-727 64 38
Veronica Noér, samordnare Luthagen, 018-727 64 22

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Vikarier till hemvården i Luthagen

Ansök nu

Dela detta jobb