halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VIKARIER TILL HEMTJÄNST OCH SÄRSKILT BOENDE I EKSHÄRAD

Ansök nu

VIKARIER TILL HEMTJÄNST OCH SÄRSKILT BOENDE I EKSHÄRAD

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  

Vi behöver stärka upp med flera vikarier inom hemtjänst och särskilt boende i Ekshärad. Vi har fyra hemtjänstgrupper, ett ordinarie äldreboende med två avdelningar samt ett demensboende med två avdelningar!

Vi söker nu dig som är undersköterska eller utbildat vårdbiträde, gärna med några års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentationskunskaper samt allmänna datorkunskaper. 

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ge god service och omvårdnad till våra vård- och omsorgstagare utifrån deras egna behov och förutsättningar.

Vi tror att du lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. Du är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar och trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstiden kan infalla både dag, kväll och natt. Här arbetar vi över gränserna och hjälps åt med arbetsuppgifterna.

Körkort med förarbehörighet B är meriterande.  

TILLTRÄDESDATUM  

Tillträde efter överenskommelse 

Intervjuer sker löpande.

LÄS MER OCH ANSÖK VIA VÅR HEMSIDA  

Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet.

Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
VIKARIER TILL HEMTJÄNST OCH SÄRSKILT BOENDE I EKSHÄRAD

Hagfors kommun