halsojobb.se

Vikarier till hemtjänst

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-11

Ansök nu

Vikarier till hemtjänst

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver kundval i hemtjänst och har idag närmare 100 kunder inom Ängelholms kommun. Vårt kontor ligger längst E6 och alldeles vid avfarten till centrala Ängelholm. Vi tar oss snabbt till Munka-Ljungby, Vejbystrand, Hjärnarp och Strövelstorp. Vi utför beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen och delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter samt ger personer vård och omsorg i deras hem. 

Vi söker nu undersköterskor eller motsvarande, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen och hemtjänst, för timanställning. 

Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care, värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN 
Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan och CV.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

KONTAKTPERSON 
Pernilla Lindén Regionchef
Tel: 070-845 18 44
E-post: pernillal@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vikarier till hemtjänst

Förenade Care AB