halsojobb.se

Vikarier till äldreomsorg

Företag Nykvarns kommun
Ort
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Vikarier till äldreomsorg

Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag. I hemtjänsten servar vi ca 90 personer i hemmet utifrån biståndsbedömningar, vi har ca 130 trygghetslarm.

Nykvarns kommun söker

Vikarier till äldreomsorg

(ref.nr 14:2020:5)

Arbetsuppgifter

Vi söker ett antal undersköterskor och vårdbiträden till Lugnets äldreboende, dag och nattetid och till hemtjänsten på timanställning under våren och sommaren. Vår vision är att stärka individen och ge våra hyresgäster en meningsfull vardag. På Lugnet erbjuder vi aktiviteter och arbetar med värdegrundsfrågor. Detta innebär att vi ställer höga krav på våra anställda gällande ansvar, flexibilitet och initiativsförmåga. Struktur, rutiner och planering tillsammans med teamet är nyckelord för att verksamheten ska fungera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vårdbiträde eller har undersköterskeutbildning, dokumentationsvana och förmåga att arbeta i team. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med äldre/demenssjuka personer och har ett professionellt bemötande.

Du är ansvarstagande och har ett tydligt förhållningssätt. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av struktur, trygghet och kontinuitet. Att kunna rapportera och dokumentera ingår i det dagliga arbetet.

Du ska vilja arbeta utifrån de nationella riktlinjerna gällande demens och även vara bekväm med vår lokala värdighetsgaranti. Läs gärna om värdighetsgarantin på vår hemsida: www.nykvarn.se

I hemtjänst och för nattjänst är körkort ett krav.

Kontaktperson för Lugnets boende är Mona Broström Eriksson och Lena Höög för hemtjänsten. Kontaktuppgifter finns nedan i annonsen.

För mer information, ring:

  • Mona Broström Eriksson, Samordnare. Telenr: 08-55501167
  • Lena Höög, Samordnare. Telenr: 08-55501466

Anställningen

Anställning Timavlönad Vikariat från och med 2020-04-01 till och med 2020-08-31.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2020-02-28

Dela detta jobb

Vikarier till äldreomsorg

Nykvarns kommun