halsojobb.se

Vikarier sökes till aktiv äldre kvinna i Nykvarn

Ort
Utgår

2020-04-04

Ansök nu

Vikarier sökes till aktiv äldre kvinna i Nykvarn

Nu söker vi vikarier till en kvinna i 70-årsåldern. Personen ifråga har MS med en aktiv vardag, där hon vill vara så självständig som möjligt. Du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes bästa i varje situation. Ett väl fungerande samspel med kollegor är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet. Kunden har även en katt i hemmet.

Du som söker är antingen man eller kvinna, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av regelbundna rutiner. Du skall också hjälpa till med de hushållssysslor som förekommer. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmågan att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig. 

Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller liknande vårdyrken. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent.   

ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som person har en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.  Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att det är kunden som har personlig assistans som har huvudrollen. 

KVALIFIKATIONER Personlig assistent 

ERFARENHET KRÄVS Nej 

KRAV  Du måste behärska svenska i tal och skrift. Ej pälsdjursallergiker och ej rökare.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Vikarie, vid behov. 

LÖN  Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.  Kollektivavtal KFO. 

TILLTRÄDE Snarast 

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande. 

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.  

KONTAKTPERSON  Förenade Care AB 

Uppdragsansvarig Anders Wåhrberg

andersw@forenadecare.com 0733-150133

Arbetsgivare: 

Förenade Care AB 

Svärdvägen 19 

182 33 Danderyd

Dela detta jobb

Vikarier sökes till aktiv äldre kvinna i Nykvarn

Förenade Care AB