halsojobb.se

Vikarie till boendekök

Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Vikarie till boendekök

Vi välkomnar nu dig som vill arbeta som köksbiträde på Förenade Care, Kopparsvanen Särskilt boende i Åtvidaberg. Tillsammans med härliga kollegor arbetar vi för att ge vårdtagare den hjälp de behöver, trygghet och en meningsfull vardag. 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER
I arbetet lyckas du som har en god social förmåga, ser varje vårdtagare, är noggrann och tar ansvar. Du tycker om att arbeta med äldre människor, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för kost och matlagning och att vill bidra med det lilla extra för vårdtagaren.

Arbetsuppgifter är matlagning från grunden dagtid vardagar samt förberedelse av mat inför helg. Du har kollegor på avdelningen samt i de sex andra avdelningarnas kök. Visst omvårdnadsarbete kan förekomma vid behov. Dokumentation ingår vilket innebär att du som arbetar hos oss har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Vår verksamhet genomsyras av ledorden: Vänlighet, omtanke och service. Kopparsvanen drivs av Förenade Care och ligger i Åtvidaberg. Vi har 7 avdelningar med 73 lägenheter. Två av dessa avdelningar har demensinriktning. Kopparsvanen är ett modernt nybyggt och nyrenoverat äldreboende med vacker utemiljö. Vårdtagaren erbjuds dagliga gemensamma aktiviteter för social samvaro, motion och gemenskap. 

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss. Vi värnar också om vår personals trygghet och följer givetvis rekommendationerna avseende godkänd skyddsutrustning och erbjudande om vaccin. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Dela detta jobb

Vikarie till boendekök

Förenade Care AB