halsojobb.se

Socialförvaltning

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Vill du vara en del av en verksamhet som kännetecknas av samarbete, samverkan och utveckling?

- Då ska du söka arbetet som sjuksköterska i  hälso- och sjukvårdsverksamheten i Gagnefs kommun!

Inom Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun arbetar vi mycket med utveckling och strategier för att klara framtidens utmaningar. Organisationen består av sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Tillsammans arbetar vi med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet. Det kan vara förbättringar för våra patienter, personal eller annat som gör att vi blir mer effektiva och gör rätt saker på jobbet. För oss är det viktigt att personalen är delaktig och att de trivs med sitt arbete.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska i Gagnef kommun innebär att du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder både i ordinärt boende och särskilt boende. Du handleder, utbildar och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.

På jourtid ansvarar du tillsammans med en kollega för patienter både i ordinärt och särskilt boende. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat i kommunal hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom personlig mognad, samarbetsförmåga samt förmåga att strukturera ditt arbete och göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Körkort B är ett krav för tjänsten. 

Som timvikarie hos oss bör du vara flexibel då det krävs att du med ofta kort varsel ska ta dig till en verksamhet för att arbeta där under ett eller flera arbetspass. 

Villkor 

Intermittent behovsanställning på timmar. Tillträde 2020-10-01 eller enligt överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2020-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-10-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Intermittent behovsanställning på timmar
Ort Gagnef kommun
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/122
Kontakt
  • veronica Isaksson, 0241-15107
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0241-151 00
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-11

Vik. Sjuksköterskor till Hälso-och sjukvårdsverksamheten

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

Dela detta jobb