halsojobb.se

-->

Vik. Sjuksköterska till klaff- och kranskärlsintervention, Tema Hjärta och Kärl i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Vik. Sjuksköterska till klaff- och kranskärlsintervention, Tema Hjärta och Kärl i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset är nationellt ledande inom verksamheten för perkutan aortaklaffintervention (TAVI) och har en av Sveriges största PCI-verksamheter. Verksamheten är under ständig utveckling. Klaff- och kranskärlsintervention i Solna söker nu en sjuksköterska heltid för ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder

Ett spännande och utvecklande arbete, med attraktiva arbetstider. Schemat är fast med tre veckor dagtid vardagar, den fjärde veckan innebär PCI-jour helg och natt (sjukhusbunden beredskap). Du kommer att få en ordentlig inskolning av trevliga och kompetenta kollegor. Vi kommer också att erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling. Friskvårdsbidrag, personal-gym och personalparkering är andra förmåner som Karolinska sjukhuset erbjuder.


Om tjänsten

Det mesta av vårde i verksamheten är planerad där vi utför olika klaff- och kranskärlsinterventioner men arbetet innebär också beredskap för PCI till patienter med akut kranskärlssjukdom. Sjuksköterskan förbereder patienten före klaff- eller kranskärlsinterventionen och assisterar läkaren under ingreppet som oftast sker utan narkos.

Patienter som ska genomgå klaffoperation skrivs in vid ett mottagningsbesök veckan före operation.

Då vi har ett nära samarbete med PCI-verksamheten vid Huddinge sjukhus kan rotation förekomma.


Vi söker dig som

  • tycker om att jobba i team
  • är flexibel
  • har god kommunikativ förmåga
  • hanterar stress på ett konstruktivt sett och bibehåller ett gott humör vid press och motgångar
  • är positiv till utveckling och har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden.

 Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  Leg. Sjuksköterska, gärna med erfarenhet från PCI- eller annan interventionsverksamhet.

 

Välkommen att bli en del av vårt team och var med och påverka och vidareutveckla hjärtsjukvården!


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vik. Sjuksköterska till klaff- och kranskärlsintervention, Tema Hjärta och Kärl i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset