halsojobb.se

Socialförvaltningen

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Vill du vara en del av en verksamhet som kännetecknas av samarbete, samverkan och utveckling?

- Då ska du söka arbetet som arbetsterapeut inom hälso- och sjukvårdsverksamheten i Gagnefs kommun!

Inom Hälso- och sjukvården i Gagnefs kommun arbetar vi mycket med utveckling och strategier för att klara framtidens utmaningar. Hälso- och sjukvårdsverksamheten består av verksamhetschef, enhetschef, medicinskt ansvarig sjuksköterska, verksamhetsutvecklare, samordningssjuksköterska, sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnast/fysioterapeut samt undersköterska. Verksamheten har ett unikt samarbete mellan och med olika professioner inom kommunen samt med vårdcentralen, något vi är stolta över.

Att arbeta som arbetsterapeut i kommunen innebär att utreda, bedöma och följa upp patienter i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS/ socialpsykiatri. Du lägger själv upp ditt arbete tillsammans med teamet och har möjlighet att styra din arbetsdag. Ditt arbete är självständigt och du samverkar i ett team med bland annat sjuksköterskor, sjukgymnast och omvårdnadspersonal. Vi ser gärna att du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten och vi är lyhörda för dina specifika intresseområden inom yrket. Arbetsplatsen kännetecknas av en god stämning med ett gott klimat.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar bedömning och träning av aktivitetsförmåga i det dagliga livet, förskrivning av hjälpmedel, bedömning av patientens förmåga i hemmiljö och utfärdande av intyg inför bostadsanpassning. Åtgärderna utgår från patientens mål och behov och anpassas individuellt med syfte att stödja till ökad självständighet och delaktighet i vardagslivet. I uppdraget ingår att handleda omvårdnadspersonal i rehabiliterande och habiliterande arbetssätt. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut och det är meriterande om du har erfarenhet av vård i kommunal regi. Du bör ha god kunskap om gällande lagstiftning och relevanta datakunskaper. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, tar ansvar för ditt arbete och att du är strukturerad. Vi söker dig som är en trygg person med en positiv inställning och som  bemöter människor med respekt. Vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil.

Villkor

Tidsbegränsad anställning 12 månader, sysselsättningsgrad 100%. Tillträde 2020-10-01 eller enligt överenskommelse. 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gagnefs kommun
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2020/124
Kontakt
  • Veronica Isaksson, 0241-15107
Facklig företrädare
  • Sveriges arbetsterapeuter, 0241-151 00
Publicerat 2020-09-14
Sista ansökningsdag 2020-10-12

Vik. legitimerad arbetsterapeut till Hälso - och sjukvårdsverksamheten

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-12

Ansök nu

Dela detta jobb