halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vik enhetschef område psykiatri heldygnsvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Vik enhetschef område psykiatri heldygnsvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vår ordinarie enhetschef på avdelning 4a kommer att gå på en längre tids föräldraledighet och därför söker vi nu en enhetschef under en period om två år.

Område Psykiatri befinner sig just nu i ett spännande förändringsarbete med fokus på nära vård och patienten i centrum. Avdelningen har 10 vårdplatser och erbjuder psykiatrisk slutenvård med inriktning mot psykoser och ätstörningsvård. Patienterna vårdas enligt HSL, LPT samt LRV.

Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden men även samhällets övriga resurser för målgruppen. Vi söker dig som har erfarenhet, engagemang och intresse för ledning och utveckling samt intresse av psykiatrisk verksamhet.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens Psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Är du modig och har ett stort hjärta? Då är du den vi söker!

Arbetsbeskrivning

I ditt uppdrag som enhetschef är du direkt underställd områdeschef samt ingår i områdets ledningsgrupp där du förväntas se till helheten och är engagerad i områdets strategiska frågor.

Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du förväntas vara närvarande i din arbetsgrupp för att aktivt bidra till god arbetsmiljö och patientsäkerhet.

I det närvarande arbetet på enheten ansvarar du också för att planera, leda samt utvärdera och följa upp din enhets arbete med fokus på god på kvalitet, produktion, tillgänglighet och patientsäkerhet samt en ekonomi i balans. Utvecklingsarbetet kommer att ske i tätt samarbete med medarbetare och avdelningsläkare.

Kvalifikationer

Vi ser att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms relevant för verksamheten. Erfarenhet av chefs- och ledarskap är meriterande samt intresse av psykiatrisk vård.

Du använder dig av tydlig kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten samt tillvaratagande av medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och kan fatta svåra beslut.

Du har även förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för nå uppsatta mål. Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig och vågar ta egna initiativ samt driva processer framåt.

Du är öppen för nytänkande och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Du ska vara van datoranvändare och god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval. B-körkort

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Är du intresserad av att bli en del av vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan. Vänta dock inte för länge innan du skickar in din ansökan eftersom urval, intervjuer och eventuell tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Caroline Johansson
Områdeschef
Telefon:
Email: caroline.johansson@regionjh.se
Namn: Cecilia Söderman
Enhetschef
Telefon:
Email: cecilia.soderman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anders Westlin
Vårdförbundet
Telefon:
Email: anders.westlin@regionjh.se
Namn: Agneta Ramsten
Kommunal
Telefon:
Email: agneta.ramsten@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/580/2021
Sista ansökningsdag: 2021-11-14

Dela detta jobb

Vik enhetschef område psykiatri heldygnsvård

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård