halsojobb.se

Vi söker vårdenhetschef till vår gynekologiska och kirurgiska vårdavde ...

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Vi söker vårdenhetschef till vår gynekologiska och kirurgiska vårdavde ...

Vi söker nu en erfaren och engagerad vårdenhetschef till vår gynekologiska och kirurgiska vårdavdelning.  
 
Om arbetsplatsen 
Avdelning 14 är en gynekologisk och kirurgisk vårdavdelning med akut och elektiv vård. Vi har 16 vårdplatser för elektiv (planerad) kirurgi under måndag till torsdag där vi vårdar patienter med tex. framfall, inkontinensoperationer och titthålskirurgi. Vi har även 16 vårdplatser öppna för tex. missfall, buksmärtor, olaga blödningar, post partum, endometriter och mastiter. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, barnmorskor och undersköterskor. Här trivs medarbetare som gillar att tempot är varierande och stundtals högt. Personalen som arbetar på enheten är engagerade och kompetenta och bidrar till den goda sammanhållningen som råder på enheten.  
 
Om tjänsten   
Som chef har du ansvaret för enhetens ekonomi och utveckling. Du har medarbetaransvar för hela personalgruppen på ca 40 medarbetare. Dina arbetsuppgifter är tex. att rekrytera, bemanna, kompetensplanera och driva förändrings- och förbättringsarbeten. Du ingår i enhetens ledningsgrupp tillsammans med biträdande vårdenhetschefen och enhetens medicinskt ledningsansvariga läkare. Du rapporterar till klinikens vårdchef och blir en del i klinikens chefsgrupp. En grupp kompetenta chefer som stöttar varandra i olika situationer och arbetar tillsammans för att nå målet att vara en av Sveriges bästa kliniker för kvinnosjukvård och förlossning. 
 
Om dig   
För att lyckas och trivas i rollen hos oss så tycker du framförallt att det är roligt att vara chef. Vi ser att du som söker har ett coachande förhållningssätt och är en inlyssnande person som ser potentialen hos medarbetarna. Du har en naturlig förmåga att samverka och kommunicera på olika nivåer och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du är vidare lugn, lyhörd och välorganiserad. I denna roll behöver du ha ett helhetstänk och drivas av att främja samarbetet inom teamet men också gentemot kliniken i övrigt. Du driver förändrings- och förbättringsarbeten på ett framgångsrikt sätt tillsammans med din ledningsgrupp. För att kunna söka denna tjänst ställer vi kravet att du är legitimerad sjuksköterska och har minst 1 års erfarenhet som chef eller ledare sen tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av akutsjukvård. 
 
Information 
Tillsvidareanställning som sjuksköterska, 40 tim/v.   
Tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år som vårdenhetschef, med möjlighet till förlängning.   
100% administrativt uppdrag som chef men klinisk tjänstgöring förekommer vid behov på sommaren. Som ny chef genomgår du sjukhusets ledarskapsprogram för chefer.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
Har du några frågor är du mer än välkommen att kontakta vårdchef Cecilia Löfgren på 08-12355685 eller cecilia.lofgren@sll.se.

Dela detta jobb

Vi söker vårdenhetschef till vår gynekologiska och kirurgiska vårdavde ...

Danderyds Sjukhus AB