halsojobb.se

Vi söker undersköterskor till Postiljonens vård- och omsorgsboende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Vi söker undersköterskor till Postiljonens vård- och omsorgsboende

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Postiljonen på uppdrag av Vellinge kommun. Verksamheten har 24 lägenheter, fördelade på 2 enheter, varav 12 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. På Postiljonen finns en omvårdnadsansvariga sjuksköterska. 

Vi arbetar enligt vår värdegrundsmodell och Leva Livet-koncept som stödjer den enskilde till en meningsfull dag och hälsosam livskvalitet. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och Leva Livet-inspiratör. Vårt uppdrag är att ge en bra vardag för Postiljonens kunder, närstående och anhöriga. Förenade Care vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av omtanke, jämlikhet och service. 

Som medarbetare i Förenade Care AB har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Postiljonen är beläget i centrum av Höllviken, nära biblioteket och med bra bussförbindelserna.

I Förenade Care arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och regelbundna trivselaktiviteter. Våra verksamheter ska präglas av jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån vårdtagarnas önskan och behov med kvalitet i fokus. I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete. 

Kvalifikationer 
Du är undersköterska eller har erfarenhet och ett engagemang av att arbeta inom äldreomsorgen. 
Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kvalitetsmedveten. Du skall sätta vårdtagaren i centrum och behandla alla med respekt, omtanke och service. Stor vikt läggs vid bemötande och attityder. Du skall vara flexibel och medverka till en positiv anda och ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Insatserna vi utför hos kunden är av socialt-, medicinskt- och omvårdnadskaraktär. 

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med människor. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Krav
Som undersköterska ska du ha tillräckliga kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, samt ha datorvana.

Arbetstid/varaktighet 
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. 75 %, schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Kontaktperson
Theres Svensson, gruppledare 
theress@forenadecare.com 
040-425475 eller 073-9401925

Charlotta Bengtsson, bitr. verksamhetschef
charlottab@forenadecare.com 
040-425460

Ymer Ilirzon, verksamhetschef 
ymeri@forenadecare.com
040-425460

Dela detta jobb

Vi söker undersköterskor till Postiljonens vård- och omsorgsboende

Förenade Care AB