halsojobb.se

Vi söker undersköterska för vikariat kirurgavdelning på Norrtälje Sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Vi söker undersköterska för vikariat kirurgavdelning på Norrtälje Sjukhus

Om oss
 
Här arbetar vi med individuell kompetensutveckling efter individens önskemål och verksamhetens behov. Du har möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom individuell schemaplanering. Vi hoppas att du vill bidra till att utveckla vår verksamhet att med patienten i fokus arbeta för en sjukhusvistelse som präglas av trygghet, delaktighet och respekt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.    
 
Om tjänsten
 
Som undersköterska arbetar du allra närmast våra patienter med omvårdnad och provtagning. Ditt team består av en sjuksköterska och ytterligare en undersköterska. Tillsammans ansvarar ni för åtta patienter. På avdelningen har vi också ett nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut och läkare. Hos oss kan du få en bred kunskapsbas inom kirurgi. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till 20191231. Rekrytering sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag 
 
Om dig
 
För att arbeta hos oss är du utbildad undersköterska med komplett examen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Vi hoppas att du vill bidra till att utveckla vår verksamhet att med patienten i fokus arbeta för en sjukhusvistelse som präglas av trygghet, delaktighet och respekt.

Dela detta jobb

Vi söker undersköterska för vikariat kirurgavdelning på Norrtälje Sjukhus

Tiohundra AB