halsojobb.se

Vi söker två gruppledande, glada & trevliga sjuksköterskor!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-25

Ansök nu

Vi söker två gruppledande, glada & trevliga sjuksköterskor!

Vi gör lite förändringar i vårt sjuksköterskegäng och söker därför två kompetenta och målmedvetna sjuksköterskor till Förenade Care i Åkersberga. Här arbetar redan ett gäng trevliga sjuksköterskor med arbetsledande ansvar för var sitt våningsplan och nu vill vi välkomna två sjuksköterskor till. På verksamheten, som ligger i fina omgivningar i Margretelund, finns platser för personer med demenssjukdom och för somatiska sjukdomar. 

På Förenade Care arbetar vi genom vår värdegrundsmodell och Leva Livet koncept som tillsammans gör att våra boende får en meningsfull dag och en hälsosam livskvalitet. Aktiviteterna är många, både i grupp och individuellt och vi lagar all vår mat i vårt eget produktionskök med hjälp av våra kockar. 

Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet inspiratör med team, kock och vaktmästare. Vårt motto i Förenade Care är Omtanke – Vänlighet – Service vilket genomsyrar allt vårt arbete.

Arbetsuppgifter
Som gruppledande sjuksköterska har du ett arbetsledande ansvar för HSL- och SoL personal på ditt våningsplan. Du arbetar nära sjukgymnast och arbetsterapeut samt självklart omvårdnadspersonalen. Du arbetar teamverkande och du genomför löne- och utvecklingssamtal för omvårdnadspersonalen. Du arbetar i nära samarbete med biträdande verksamhetschef och verksamhetschef med de mål som är uppsatta för verksamheten. Du handleder och kvalitetssäkrar den omvårdnad som ges och är självklart en stor del i att vi tillsammans gör varje dag till en bra dag för våra boende. Du är van vid att arbeta självständigt och målmedvetet under trevliga former. 

Kvalifikationer
Du har en svensk legitimation som sjuksköterska och har meriterad erfarenhet från området. Du gillar kreativitet och flexibilitet och kan se helheten i verksamheten. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta under positiva former där arbetsglädjen ska råda, och du ska kunna känna tillit till våra duktiga medarbetare. Du måste kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Arbetstid/Varaktighet
75 % dagtid, måndag till fredag med helgtjänstgöring var tredje helg. Tillsvidareanställning. 
6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde 
Efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Cecilia Engelbrecht, verksamhetschef
E-post: ceciliae@forenadecare.com
Lisa Geidnert, biträdande verksamhetschef 
E-post: lisag@forenadecare.com

Förenade Care Muskötvägen 25, 184 60 Åkersberga

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Vi söker två gruppledande, glada & trevliga sjuksköterskor!

Förenade Care AB