halsojobb.se

Vi söker timvikarier

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Vi söker timvikarier

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.
Vi erbjuder våra boenden omsorg och service av hög kvalitet genom en personlig, effektiv och kundanpassad organisation. Varje dag ska vara värdefull för våra boende. För att lyckas med detta måste vi bl.a. ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, förmånserbjudanden, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER  
Som timvikarie hos oss arbetar du tillsammans med vår ordinarie personal med att ge omvårdnad till våra kunder som bor på äldreboendet. I arbetsuppgifterna ingår även att ge mediciner efter delegering från en sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER  
Vård- och omsorgsprogrammet eller erfarenhet av äldrevården är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska ha ett genuint intresse av att möta varje boende som en unik individ och utforma dagens aktiviteter efter just denna person. Det är viktigt att du är engagerad och vill ta ansvar för, och utvecklas i ditt arbete.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET  
Timanställning 
Schemalagd arbetstid dag/kväll samt helg.

LÖN  
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE 
Snarast.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON  
Veronika Wirén, Verksamhetschef
Telefon: 073-901 57 90

UTDELNINGSADRESS  
Förenade Care Björkbacken, Pinnmöllevägen 200, 24755 Dalby

 

Dela detta jobb

Vi söker timvikarier

Förenade Care AB