halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker sommarvikarier till Vinddraget

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Vi söker sommarvikarier till Vinddraget

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Vinddraget på uppdrag av Gävle kommun. Boendet erbjuder 64 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger i Andersberg och är ett naturnära bostadsområde som ligger cirka fyra kilometer söder om Gävle centrum.

Personalteamet består av omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, vaktmästare, arbetsterapeut, fysioterapeut samt sjuksköterskor. Ansvarig för verksamheten är verksamhetschef tillsammans med biträdande verksamhetschef. Konceptet ”Leva livet” har sin grund i tanken att alla skall leva sitt liv hela livet ut, även som gammal, funktionsvarierad eller sjuk.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omvårdnadsarbete på en somatisk enhet eller en demensenhet utifrån den enskildes behov och önskemål. Insatserna planeras i samråd med individen, närstående och kontaktman. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring den enskilde för att få en god helhetssyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från tidigare arbete inom äldreomsorgen eller vill prova på något nytt i sommar. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du vill arbeta inom äldreomsorgen. Ditt intresse för att aktivera och kunna ge de äldre en meningsfull vardag är stort. Med din erfarenhet bidrar du till att ge brukarna trygghet under ordinarie personals ledighet i sommar.

Som person har du god samarbetsförmåga och en positiv inställning till ditt arbete. Du är ansvarsfull, kreativ och hittar lösningar tillsammans med dina kollegor i vardagen. Vidare behöver du ha empatisk förmåga, vara flexibel och kunna fatta beslut. Du har ett respektfullt bemötande till alla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en timanställning under sommaren. Dag, kväll och helgtjänstgöring ingår i tjänsten. Det kan även finnas vikariat på natten. Möjlighet finns att börja timanställningen nu samt att fortsätta timanställningen till hösten. Rökfri arbetstid. Arbetskläder tillhandahålls. Du har fullgott vaccinationsskydd mot Covid-19 och kan uppvisa vaccinationsintyg.

Sysselsättningsgrad

Möjlighet till olika sysselsättningsgrader. Ange gärna önskemål.

Löneform

Timlön. Individuell lön. Kollektiv avtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag

220531. Ansökningar behandlas fortlöpande.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson
Lena Klaar

072-085 24 21

E-post: lenak.gavle@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vi söker sommarvikarier till Vinddraget

Förenade Care AB