halsojobb.se

Vi söker sommarvikarier till kund i Södertälje

Ort
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Vi söker sommarvikarier till kund i Södertälje

Nu söker vi  en personlig assistent till en kvinna i 65-årsåldern som har levt ett aktivt liv, drivit många projekt och rest mycket. Hon tar dagligen små steg framåt varför det är av största vikt att du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes utveckling samt ser till hennes bästa i varje situation. Hon har en omfattande assistans där en stor del av assistansen är dubbelassistans varför du också skall kunna samarbeta med andra i personalgruppen. Ett väl fungerande samspel med kollegor och hennes make är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet.

Du som söker är kvinna, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du bör vara beredd på att kunna resa ibland. Under sommartid är du med kunden på hennes gård i Östergötland med övernattning 3-4 dagar åt gången.
Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av regelbundna rutiner. Du skall också hjälpa till med de hushållssysslor som förekommer. Det är viktigt att du är road av och kunnig vad gäller matlagning, gärna svensk husmanskost. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmågan att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig.
Det är ca 1 heltidstjänst som står ledig under v 25-33. Semestervikariat.
Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra serviceyrken.
Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som person har en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. 
Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att det är kunden som har personlig assistans som har huvudrollen. 

KVALIFIKATIONER
Personlig assistent

ERFARENHET KRÄVS
Nej

KRAV 
Du måste behärska svenska i tal och skrift. Körkort.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Rullande fyra veckors schema; dagpass, kvällspass och vaken natt på 100% tjänst.

LÖN 
Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning. 
Kollektivavtal KFO.

TILLTRÄDE
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Förenade Care AB
Uppdragsansvarig
Anders Wåhrberg
andersw@forenadecare.com
0733-150133

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Vi söker sommarvikarier till kund i Södertälje

Förenade Care AB