halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker sjuksköterskor till Borås inför sommaren!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-10

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till Borås inför sommaren!

Arbeta via bemanning med oss på Centric Care! Det är både tryggt och enkelt, med oss kan du fokusera på det du kan bäst och vi tar hand om resten.  

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi sjuksköterskor inför våren och sommaren! Vi kan erbjuda dig uppdrag inom områdena; medicin ,kirurgi, ortopedi, lungmedicin, psykiatri, akutsjukvård med mera! 

UPPDRAGSPERIOD
Behov finns under större delen av våren och sommaren. Berätta för oss hur du vill jobba så försöker vi hitta något som matchar med just dina önskemål! 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från området som uppdraget avser. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Vi söker sjuksköterskor till Borås inför sommaren!

Centric Care AB