halsojobb.se

Vi söker sjuksköterskor till AVA i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor till AVA i Huddinge

Om oss
Vi arbetar tvärprofessionellt i team inom alla våra akutvårdsavdelningar på Tema Akut & Reparativ Medicin på Karolinska Huddinge. All verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Vi arbetar tillsammans för ett balanserat och hållbart arbetsliv. Hos oss har alla medarbetare har en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

Patienterna som vårdas på AVA kommer direkt från akutmottagningen för att fortsätta sina undersökningar och behandlingar, för att sedan efter diagnostisering överflyttas till sin hemmaklinik, alternativt skrivas ut till hemmet. Vi vårdar också misstänkta och konstaterade fall av covid-19 samt har möjlighet till nasal högflödesbehandling.

AVA är en akutvårdsavdelning med 18 vårdplatser som vårdar patienter med akuta tillstånd inom medicin, kirurgi, infektion och ortopedi. Vi verkar i en ständigt omväxlande arbetsmiljö med höga patientflöden och korta vårdtider. Medelvårdtiden på AVA ligger på ca 1,3 dygn. AVA har möjlighet till telemetriövervakning på alla platser, utöver dessa finns möjlighet för kontinuerlig övervakning av alla vitala parametrar.

Vi erbjuder

  • Individuell anpassad introduktion, för att du ska få en bra start i din roll inom verksamheten.

  • Många möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser.

  • Personlig utvecklingsplan, inom omvårdnadsområdet Huddinge arbetar vi strukturerat och aktivt med kompetensstegen, för att på ett tydligt sätt kunna skapa karriärvägar för dig och andra medarbetare.

  • Möjlighet till rotation till andra enheter inom akutsjukvården.

  • Möjlighet att arbeta som ledningssjuksköterska.

  • Du erbjuds en tillsvidareanställning.

Läs mer om förmåner här.

Om tjänsten
Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt arbetsteam. Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar. I tjänsten kommer du att tillämpa medicinska prioriteringar, samt bidra till utveckling inom omvårdnadsarbetet. Som erfaren sjuksköterska så ingår det även att handleda sjuksköterskestudenter och nyanställda kollegor, eller arbeta som ledningssjuksköterska på enheten.

Vi samarbetar över gränserna genom att hjälpa till att vid behov bemanna våra olika enheter, vilket är den del utav din kompetensutveckling för att bli en komplett akutsjuksköterska.
Gemensamt för våra enheter är att du kommer att träffa många olika typer av patienter, du kommer ha ett omväxlande arbete som stundtals innebär högt tempo och ett tätt samarbete mellan olika professioner. Mötet med patienterna kräver oftast omedelbara åtgärder, snabba beslut och tät uppföljning.

Hos oss arbetar vi enligt Region Stockholms 24/7 avtal för sjuksköterskor, vilket är det avtal som tecknats mellan Vårdförbundet och Region Stockholm. Det innebär att du reducerar din veckoarbetstid genom att arbeta förtätad helg och minst 30% natt. Mer information om schema får du vid en eventuell intervju.

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra till utvecklingen av vår verksamhet.
Du är lyhörd, kommunikativ och tar eget ansvar för ditt arbete. Du bör också vara trygg i dig själv; finna dig i en föränderlig vardag och förmå att anpassa dig till vad omgivningen kräver. Vi söker vidare dig som visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Vi vill att du bidrar till att skapa struktur som stödjer patienter och närståendes förmåga till delaktig och självbestämmande vård.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet från akutsjukvård

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Vårdförbundet Mariana Hannah
Telefon
08-58583126

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskor till AVA i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset