halsojobb.se

Om oss

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.

För närvarande finns verksamhet i tre kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

Vi växer nu och söker därför Dig som vill vara med från början och bygga upp vår nya klinik i centrala Stockholm som startar upp vid årsskiftet. Kliniken kommer innefatta slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och internetbaserad behandling. Vi kommer att behandla alla ätstörningar.

Tjänsten

Som sjuksköterska leder och delegerar du omvårdnadsarbetet i arbetsgruppen samt ansvarar för läkemedelshantering. Du utför självständig omvårdnadsåtgärder samt medicintekniska moment enligt ordinationer av läkaren. Du ansvarar för dokumentation av utförda åtgärder. Du är behandlare till enskilda patienter och ansvarar då för att behandlingen planeras, utförs och utvärderas utifrån patientens diagnos och problematik i linje med Mandometerklinikens koncept.

Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer att följa Din patient genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får också:

  • Inskolning anpassad efter Dina behov
  • Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
  • Utbildning i motiverande samtal

Kompetenser

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse och till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga landvinningar om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.

Dina personliga egenskaper

Vi söker Dig som har ett genuint intresse av människor. Du är flexibel, positiv och har en god social förmåga och tycker om att samarbeta med andra, både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, inleds med provanställning.

Heltid, dag alternativt natt.

Ersättning

Månadslön

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse, tillsättning kommer ske löpande fram till årsskiftet.

Ansökan
Malin Eriksson HR manager, informerar om tjänsten om du vill veta mer: malin.eriksson@mando.se

Varmt välkommen med Din ansökan!

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

Vi söker Sjuksköterskor med ett genuint intresse för människor till både dag och natt

Företag Mando Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Dela detta jobb