halsojobb.se

-->

Vi söker sjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1 i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1 i Huddinge

 

”Vi är en bra arbetsgrupp, alla hjälper varandra, här finns de bästa kollegorna att jobba med!”  Välkommen till R72!

Hälsningar  Josefin, Sara och Iman,  Sjuksköterskor på R72

 

 Om oss

Vi är en vårdenhet med 20 vårdplatser, belägen i Huddinge, som tillhör Tema Åldrande och ingår i patientområde "Den multisjuka äldre".   Här bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har olika diagnoser och vårdas under kort tid.  Det mesta intaget sker från Akutmottagningen och sjukhusets vårdavdelningar men också på remiss från vårdcentral samt från direktstyrd ambulans efter kontakt med jourläkare resp. koordinator.

Vi erbjuder

På R72 jobbar erfarna och nyutexaminerade sjuksköterskor. Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt coachande chefer med bred erfarenhet av geriatrisk vård och ledarskap. Vi har en inkluderande arbetsmiljö där vi alla är behjälpliga och stöttar varandra.

”Jag har nu jobbat här ett och ett halvt år och sökte hit för att jag ville ha mer erfarenhet om multisjuka patienter.  Här på avdelning R72 behandlas patienter som har minst fem olika sjukdomar.  Här jobbar man i ett högt tempo, det var en bra start för mig ” Iman

”Vi jobbar tillsammans men andra professioner. Här jobbar vi tillsammans med läkare, dietister, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, och mycket det som vi gör utgår från deras bedömningar.  Det är väldigt viktigt att vi ska ha en bra kommunikation och bra samarbete i arbetsgruppen” Sara

När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi arbetar med coachande handledning för såväl den nya som den erfarna medarbetaren.

”Jag gjorde min praktik på R72.  Det var väldigt lärorikt, kunde lära mig mycket och fick ett bra intro. Därför ville jag söka hit efter min examen Sara

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska som har ett genuint intresse för att jobba inom geriatrisk vård och som brinner för att erbjuda en professionell omvårdnad till våra patienter.  

Här får du ett arbete där inget arbetspass är den andra likt. Man ska kunna hantera stress och ha flera bollar i luften.   Det är också viktigt att du ska kunna bemöta anhöriga och patienter med respekt och tålamod.” Josefin

 Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid, dag och kväll, med tillträde enligt överenskommelse. Observera att dagtjänsten inkluderar tjänstgöring två av fem helger.

Kvalifikationer 

För att jobba hos oss krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Har du jobbat inom geriatrisk vård, ser vi detta som meriterande.

Tveka inte att söka till oss! Möjligheten till hospitering finns och du kommer att erbjudas anpassad inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i din roll som sjuksköterska. 

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom ett omvårdnadsområde åldrande samt två medicinska områden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterskekollega till Multisjuka sköra äldre 1 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset