halsojobb.se

logga

Vi söker sjuksköterska till medicinavdelning

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-01

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till medicinavdelning

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterskor till medicinavdelning i Borås. På denna avdelning vårdas lung- och infektionspatienter, inklusive covid. Övriga patientgrupper är: 
KOL, Lungfibros, utredning för lungcancer, sepsis, endokardit, lunginflammationer mm. 

UPPDRAGSPERIOD
vecka 11 - 23 

ARBETSTID
Dag och kväll 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot medicin/ infektionsjukvård. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Vi söker sjuksköterska till medicinavdelning

Centric Care AB