halsojobb.se

Nu har vi snart byggt klart!

Vi har en trevlig, toppmodern och nybyggd arbetsplats på Karolinska i Huddinge och behöver till våren bli fler för att utöka vår verksamhet.

Vi kommer till hösten dela vårdyta med hela ME Övre buks öppenvård och dagvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa vår gemensamma arbetsplats. Här är din erfarenhet och dina idéer viktiga.

Om tjänsten
På GI Endoskopi utför vi avancerade endoskopiska ingrepp. Vi bedriver både Akut och Elektiv verksamhet. Vi gör undersökningar som gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion och PEG-inläggningar.

Som sjuksköterska hos oss är du omvårdnadsansvarig för patienten och assisterar skopisten vid undersökningarna. Du övervakar patienter som blivit sederade. Du kan arbeta med tidsbokning och telefonrådgivning.

Vi arbetar med några av Sveriges främsta endoskopister och forskning och utbildning är en del av vår vardag. Vi arbetar aktivt för att säkerställa patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, du har god organisations- och planeringsförmåga.

Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.

Du tycker om medicinsk teknik och trivs med variationen i arbetsuppgifterna, blandningen mellan det akuta och det planerade.

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet

Meriterande: 

  • Vana från Endoskopi
  • Vana från kirurgisk vård inom mag och tarm

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi söker sjuksköterska till Endoskopimottagningen, dagtid

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Dela detta jobb