halsojobb.se

logga

Vi söker sjuksköterska till Barnakutmottagning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-08

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till Barnakutmottagning

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska och med intresse för att arbeta med barn, 0- 18 år. Arbetet här är en mix av akutsjukvård och förebyggande arbete där man stärker familjen till egenvård i hemmet. 

UPPDRAGSPERIOD
Vecka 42-02 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Du har hög samarbetsförmåga, högt tempo i arbetet och handlingskraft.

Önskade kvalifikationer
Specialistutbildning inom barnsjukvård alternativt akutmedicin.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Vi söker sjuksköterska till Barnakutmottagning

Centric Care AB