halsojobb.se

-->

Vi söker sjuksköterska med intresse för hjärtkirurgi till Hjärta Kärl vårdavdelning 2 i Solna

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska med intresse för hjärtkirurgi till Hjärta Kärl vårdavdelning 2 i Solna

Vi erbjuder

Ett professionellt, lärorikt och positivt arbete som sjuksköterska tillsammans med de bästa av kollegor inom ett unikt vårdområde. Hjärtkirurgi är högspecialiserad vård som bara bedrivs på några universitetssjukhus i landet. Det är ett spännande vårdarbete som kräver både kirurgisk och kardiologisk kompetens.

Om tjänsten och vår verksamhet

Vårdavdelning Hjärta Kärl 2 är en avdelning med Hjärtkirurgisk inriktning. Här vårdas patienter som genomgår olika hjärtkirurgiska ingrepp samt endovaskulära klaffimplantationer. Vi arbetar med en varierande och intressant patientgrupp i blandade åldrar med olika sjukdomar. Hos oss kan du lära dig mycket!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, läkare och fysioterapeuter. Du är ansvarig för den pre- och postoperativa vården av patienterna som innefattar övervakning av vitalparametrar, hjärtrytm, avancerad smärtlindring och basal omvårdnad. Det är viktigt att du tar ansvar för ditt eget arbete och är intresserad av förändringsarbete. Att arbeta för att patienterna får en god och säker omvårdnad.

Vi har varje dag en sjuksköterska som arbetar som koordinator och undersköterskor som sköter samordnad på avdelningen. Vi bedriver även en sjuksköterskeledd inskrivningsmottagning på avdelningen som förbereder alla patienter för operation. På avdelningen arbetar många erfarna kollegor som kan vara ett stöd för dig som ny på arbetsplatsen.

Du får:

  •  Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus
  •  Introduktionsutbildning med fem veckors inskolning.
  •  Kompetensutveckling enligt kompetensstegen.
  •  Du erbjuds att gå utbildningar inom kardiologi och hjärtkirurgi.
  •  Internutbildning sker löpande: föreläsningar inom området
  •  Möjlighet till att ansöka om personalbostad.
  •  Kvarstannandebonus: Kvarstannandebonus innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet eller pengar, om man jobbar mer än ett år.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet av sjukvård.
Vi söker dig som känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning. Du bemöter patienter och kolleger med omtanke och respekt och bidrar med din kunskap och entusiasm.
En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta i ett högt tempo där du ena stunden fattar snabba beslut och i andra stunden håller en patient i handen för att sprida trygghet.
Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med andra liksom att du anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande: Tidigare erfarenhet av kirurgisk eller kardiologisk vård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.
 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vänliga Hälsningar Ellen & Åsa

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska med intresse för hjärtkirurgi till Hjärta Kärl vårdavdelning 2 i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset