halsojobb.se

Vi söker sjuksköterska/distrikssköterska till Avancerad sjukvård i hemmet under helger

Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska/distrikssköterska till Avancerad sjukvård i hemmet under helger

Arbeta helger med oss i ASIH Lidingö! Vi söker dig som vill vara ledig fler vardagar och arbeta fler helgpass.

OM OSS
Lidingöteamet söker ny medarbetare till vårt multiprofessionella team bestående av sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi har lång erfarenhet av att bedriva avancerad sjukvård i hemmet. Vårt kontor ligger vid brofästet i Torsvik med goda kommunikationer ett stenkast från Ropsten.  ASIH Byle Gård har team utgående från lokaler på Lidingö, i Arninge och Norrtälje. I enheten ingår även vårdavdelningen Byle Gård, i Täby Kyrkby, för palliativ slutenvård.

ASIH:s ARBETSUPPGIFTER
Inom ASIH vårdas patienter i alla åldrar med bl.a onkologiska sjukdomar samt patienter med hjärt-kärlsjukdom och lungsjukdomar i olika skeden. Vi vårdar patienter som genomgår både palliativt o kurativt syftande behandling. Vi erbjuder medicinsk vård av hög kvalitet med patienten och närstående i centrum. Som sjuksköterska arbetar du självständigt och i team med ovan nämnda professioner. Teamet utför både akuta och i förväg planerade hembesök.
Några vanligt förekommande insatser är: Blodtransfusion, smärtlindring, antibiotika iv, omläggning och hantering av centrala infarter, akuta bedömningar, dosettdelning och såromläggning.
Arbeta helg: Två tjänstgörande sjuksköterskor/pass, förstärks vid ökad belastning.                    Du har också dina kollegor i Arninge att tillgå v.b. Nattpersonalen utgår från Arninge.

VI ERBJUDER
Ett varierat, utvecklande och stimulerande arbete. Vi är varandras arbetsmiljö och månar om den fina gemenskap som råder på vår arbetsplats. Vi erbjuder planerad handledning och reflektion inom arbetsgruppen vid behov. Verksamheten har egen jourlinje. Som ny medarbetare erbjuder vi en god och välanpassad introduktion utefter dina behov. 
Du är alltid välkommen att hospitera.

KVALIFIKATIONER 
Leg. Sjuksköterska. Vi söker dig som är initiativrik, positiv och arbetat några år som sjuksköterska. Erfarenhet av palliativ vård, onkologi, kardiologi, distrikt eller lungsjukdomar är meriterande. Dokumentation sker i Take Care. Som schemaläggningsprogram har enheten Timetool.

KRAV
Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Deltid.  

LÖN
Månadslön, kollektivavtal finns.  

TILLTRÄDE
Efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2019-08-31.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

KONTAKTPERSON 
Mer information lämnas av ASiH Lidingö 
Enhetschef Elisabeth Bergman tfn: 0733-150112
St. Enhetschef Ulla Ringström tfn: 0733-150105

Förenade Care ASIH 
Stockholmsvägen 33
181 33 Lidingö

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska/distrikssköterska till Avancerad sjukvård i hemmet under helger

Förenade Care AB