halsojobb.se

Vi söker radiologer, specialistläkare, biträdande överläkare och överläkare till radiologi Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-14

Ansök nu

Vi söker radiologer, specialistläkare, biträdande överläkare och överläkare till radiologi Solna

Vi erbjuder
Ett 6 månaders vikariat för att prova på arbetet inom högspecialiserad radiologisk verksamhet, såsom buk, traumaradiologi, thorax och/eller muskuloskeletal radiologi med möjlighet att utveckla din kliniska kompetens.
 

Om tjänsten
Du förväntas att vara med och ta ansvar för enhetens kliniska arbete och fortsatta utveckling, vilket ger goda möjligheter att påverka och att själv utvecklas i ditt arbete. Tjänsten avser en tidsbegränsad heltidsanställning i 6 månader inom någon/ några av områden inom ME Radiologi Solna enligt ovan, med en möjlighet till förlängning. Jourtjänstgöring kan ingå.


Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom radiologi och som är intresserad och vill fördjupa dig inom en eller flera av våra radiologiska subspecialiteter.

Du är engagerad, tydlig, har lätt att samarbeta, har hög arbetsmoral och kan stötta och motivera dina kollegor. Du är en temaorienterad person som vill leverera kvalitet tillsammans med en effektiv vårdlevererans/diagnostik till våra remittenter och patienter. Givetvis medverkar du till att skapa en god, öppen och professionell stämning på arbetsplatsen och ser alla i teamet som lika viktiga för att vården ska fungera. Du handleder gärna ST-läkare och är bra på att lyssna och ge konstruktiv feedback.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen till oss!


Kvalifikationer

  • Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
     
  • Meriterande: Erfarenhet som specialist i radiologi. Fördjupad kunskap inom något av ovannämnda områden (akut, trauma, buk, thorax, muskuloskeletal). Tidigare erfarenhet av undervisning, ST-handledning och/eller forskningshandledning.


Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".


Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Vi söker radiologer, specialistläkare, biträdande överläkare och överläkare till radiologi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset