halsojobb.se

logga

Vi söker psykolog till Kvinnohälsovårdsmottagning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Vi söker psykolog till Kvinnohälsovårdsmottagning

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu psykologkonsult till ett längre uppdrag på Kvinnohälsovårdsmottagning i Halmstad.

UPPDRAGSPERIOD
1 oktober – 31 aug 2022

Omfattning: 80%. Schemaupplägg kan diskuteras.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är Legitimerad psykolog och som har jobbat inom kvinnohälsovård tidigare. Även önskvärt med erfarenhet från barnhälsovård.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Vi söker psykolog till Kvinnohälsovårdsmottagning

Centric Care AB