halsojobb.se

Vi söker Leva Livet-inspiratör

Ort
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Vi söker Leva Livet-inspiratör

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Silviasyster eller högskoleutbildad, exempelvis hälsopedagog, fysioterapeut, socionom eller äldrepedagog. med erfarenhet av att arbeta med äldre och personer med demenssjukdom eller annan erfarenhet som kan räknas som likvärdig.

Vi ser gärna att du har andra talanger som du kan erbjuda våra kunder, såsom något instrument, kultur, berättande eller IT/datorer. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

Arbetsuppgifter
Utifrån Förenade Cares Leva Livet koncept arbeta för att den enskilde ska uppleva välbefinnande och känna en meningsfull vardag, utifrån sina intressen, önskemål och behov. 

Som Leva Livet inspiratör är du ansvarig för planering och genomförande av dagliga aktiviteter och gemenskap utifrån önskemål från våra boende. De boende ska kunna underhålla sina intressen, men du ska även inspirera till att hitta nya intressen som skänker välbefinnande och livskvalitet. Du skapar även ett kontaktnät med olika organisationer så att de boende får vara med i samhällslivet. Du ansvarar för att söka kontakter med stiftelser, frivilligorganisationer samt kommunen för att driva olika projekt inom ansvarområdet.

Du ingår i ett team med Leva Livet ombud och tillsammans med de boende utvecklar ni olika former av stimulans- och glädjekällor. Du har övergripande ansvar för att utbilda och stödja ombuden samt kontaktpersonerna så att ni tillsammans med kunden kan finna vad som är livskvalitet för den enskilde. Du arbetar utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande synsätt samt har förmåga att ta del av och tillämpa relevanta forskningsrelaterade arbetsmetoder. Du ska söka och tillgodogöra dig evidensbaserad vetenskap inom området. Kunskaperna ska kunna förmedlas till övrig personal samt omsättas i praktik.

I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet. 

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, förmåga att lyssna och uppmuntra, flexibilitet samt att du ser utvecklingsarbete som något spännande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med fokus på det friska och att inspirera till att Leva Livet.

Arbetstid/Varaktighet
100 %. Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänstgöring enligt fast schema må-fredag dagtid. Enstaka kvällar ingår i uppdraget, vid ex. anhörigafton, pubkväll eller liknande. 

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde
15 februari eller enligt överenskommelse. 

Lön
Månadslön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef,
Tel: 0739-015 636
E-post: lenag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
2021-01-30. 
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi söker Leva Livet-inspiratör

Förenade Care AB