halsojobb.se

Vi söker leg. sjuksköterska, timanställlning, till vårt team

Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-02

Ansök nu

Vi söker leg. sjuksköterska, timanställlning, till vårt team

Just nu söker vi dig som är leg. sjuksköterska och som vill arbeta extra i vårt glada team, Förenade Care Vinddraget 14 Gävle!

Förenade Care Vinddraget i Gävle drivs i egen regi sedan november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd.
Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna.  Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska på timmar och/eller arbete under sommaren och som vill vara en del av vårt glada team. Vinddraget 14 har en stabil sjuksköterskegrupp som månar om varandra och timanställda är en viktig del av teamet. På Vinddraget är det högt i tak, mycket skratt och omtanke som gör arbetsplatsen trivsam.

Vi söker en sjuksköterska med hjärta och kompetens. Vi ser att du är en ödmjuk person som är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du har ett positivt förhållningssätt och är delaktig i att skapa arbetsglädje i vårt multiprofessionella team. Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion där du följer upp att ordinationer blir utförda, samt att handleda personal vid behov och följer verksamhetens rutiner. Du bör kunna arbeta självständigt och vara trygg i din profession. Du har ett mycket nära samarbete med läkare, övriga sjuksköterskor, MAS, verksamhetschef, para-medicinare, och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Du trivs med att arbeta både med och för människor, du har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg. Vi lägger stor vikt vid stor vid personlig lämplighet och dina tidigare erfarenheter.
Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta med demens och har kunskap i att dokumentera i journalsystemet Treserva.

Arbetstid & Varaktighet
Timanställning.
Tjänstgöring kommer att variera på timmar måndag-fredag dagtid samt, vid behov på helger, dagtid.
Och/ eller under sommarveckorna v.24-33.

Lön       
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum     
Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

Kontaktpersoner
Välkommen att höra av dig vid ytterligare frågor 
Verksamhetschef: sophiem@forenadecare.com 
Biträdande verksamhetschef kristinab@forenadecare.com

Dela detta jobb

Vi söker leg. sjuksköterska, timanställlning, till vårt team

Förenade Care AB