halsojobb.se

Logo

Vi söker kontaktpersoner

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-12

Ansök nu

Vi söker kontaktpersoner

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: https://www.klippan.se/

Arbetsuppgifter

Vill du göra något gott för en annan person?

Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt uppdrag som kontaktperson, ledsagare eller avlösare!

Att vara kontaktperson för en person med funktionsnedsättning innebär att bryta social isolering som kan vara en följd av funktionsnedsättningen. Som kontaktperson träffar du den enskilde 2-4 gånger per månad. Utifrån kundens behov bestämmer ni gemensamt vad ni vill göra under tiden ni är tillsammans.

Att vara ledsagare innebär ett socialt stöd och ger möjligheter för din kund att delta i olika aktiviteter och i samhällslivet. Uppdragens omfattning ser olika ut och kan variera från några timmar per vecka och uppåt.

Avlösarens uppgift är att avlasta föräldrar eller närstående till ett barn med funktionsnedsättning. Det innebär att du i familjens hem avlastar föräldrarna i det dagliga omvårdnadsarbetet och ger dem möjlighet att ägna sig åt varandra, sina övriga barn eller någon fritidsaktivitet. Du arbetar i den enskildes hem och närmiljö.

Uppdragstagare är ingen anställningsform utan ett kommunalt uppdrag som erhåller kompensation i form av en arvodes- samt en omkostnadsersättning.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Omfattning/Varaktighet

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 7

Kontaktpersoner

Lillemor Nord , Handläggare för uppdragsanställning
Telefon 0435-288 45
E-post lillemor.nord@klippan.se

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Verksamhetsområde IFO/FO

Dela detta jobb

Logo
Vi söker kontaktpersoner

Klippans kommun