halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker gruppledare till Ferlin

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Vi söker gruppledare till Ferlin

Gruppledare till Ferlin vårdboende i Uppsala

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har arbetat minst tre år, gärna med erfarenhet från demens- somatisk eller geriatrisk vård. Silviasysterexamen, Specialistundersköterska multisjuka äldre är meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du har ett flexibelt och kreativt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat och se helheten i verksamheten. Du skall ha en positiv människosyn med stor tillit till medarbetarna, utgå från att alla vill och kan ta ansvar.

Du som söker skall vara rehabiliteringsintresserad, ansvarstagande, ordningsam, flexibel och med god samarbetsförmåga och vara pedagogisk i din handledning av personal. Du skall ha god kännedom i dokumentation enligt SOL och ha god datakunskap. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

För dokumentation måste du behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och driva Ferlin framåt genom att arbetat med vårt kvalitetsledningssystem, arbetsmiljöarbete och påverka genom att vara delaktig i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har arbetat ett antal år som undersköterska, är lugn och trygg i din arbetsroll, men vill gå vidare i karriären. Du är innovativ, strateg och har en vilja att arbeta med verksamhetsutvecklande frågor. Som person är du självständig och tydlig men lyhörd samt bidrar med en positiv anda på verksamheten. Du har vårdtagarnas bästa i fokus.

Som gruppledare har du arbetsledande funktion för SoL- personal. Du har nära samarbete med gruppledarkollegor, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal. I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte. Administrativa arbetsuppgifter är bemanning, lönehantering, tillsättning av timvikarier och övrig verksamhetsplanering. Du har utvecklingssamtal med den personal du är arbetsledande för. Du ingår i ledningsgruppen.

I tjänsten ingår också kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning på dagen. Provanställning 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100 %, enligt fast schema. Dagtid mån-fre. Röda dagar som infaller mitt i veckan ingår i tjänstgöringen.

Tillträde
2022-01-03 eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef, tel: 0739-015 636. E-post: lenag@forenadecare.com

Emma Bodén, biträdande verksamhetschef, tel: 072-085 70 59. E-post: emmabo@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
2021-12-15. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Vi söker gruppledare till Ferlin

Förenade Care AB