halsojobb.se

Vi söker glada assistenter till kund i Nykvarn

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Vi söker glada assistenter till kund i Nykvarn

Vi söker för kunds räkning en personlig assistent till kvinnlig kund i Nykvarn. Uppdragsgivaren har ALS och det är viktigt att förstå att sjukdomen påverkar allt i kundens vardag.

Du som söker tjänsten är kvinna, mellan 25 år och 45 år och du bör vara social, levnadsglad och positiv. Du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt har förmågan att lyssna in andra personer och förstå din roll i en familjesituation. Det är också viktigt att du är ärlig, tycker om att arbeta och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig. Du bör gilla barn då dem finns i hemmet. Du bör även vara icke pälsdjursallergiker, då katt finns i hemmet.

Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Det är viktigt att du förstår att du har birollen och att din uppdragsgivare som har personlig assistans har huvudrollen.

ERFARENHET KRÄVS

KRAV 
Du skall kunna behärska svenska språket mycket väl både i tal och skrift.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Deltid. Dagtjänstgöring.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Arbetsgivare:
Förenade Care AB
Höjdrodergatan 19
212 39 Malmö

Vårt motto är

Omtanke-Vänlighet-Service

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Vi söker glada assistenter till kund i Nykvarn

Förenade Care AB