halsojobb.se

OM UPPDRAGET

VI PÅ CENTRIC CARE HAR FÅTT EN STÖRRE EFTERFRÅGAN PÅ SJUKSKÖTERSKOR SOM HAR ERFARENHET AV ARBETE PÅ VÅRDCENTRAL RUNT OM I STOCKHOLM OCH VIBEHÖVER DÄRFÖR STÄRKA UPP VÅRT TEAM! DET ÄR BÅDEMOTTAGNINGSARBETE OCH HEMSJUKVÅRDMEN ÄVEN OM DU BARA ÄR INTRESSERAD AV DET ENA ELLER ANDRA SÅ ÄR DET MYCKET INTRESSANT FÖR OSS!

UPPDRAGEN VI FÅR IN ÄR OFTA PÅ TRE MÅNADER MED CHANS TILL FÖRLÄNGNING MED DE ARBETSUPPGIFTER SOM FINNS PÅ EN VÅRDCENTRALSMOTTAGNING ELLER UTE I HEMSJUKVÅRDEN.

DIN PROFIL
Du har arbetat som sjuksköterska i minst två år och har erfarenhet av vårdcentral så att du känner dig trygg med att gå rakt in i verksamheten. Om du har intresse av att arbeta inom hemsjukvården behöver du ha körkort (även för manuell växellåda) och du behöver ha erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Take Care men öven i TeleQ om du vill arbeta inne på mottagning.

Du talar och skriver svenska obehindrat och du ser dig själv som en flexibel person.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Vi söker fler sjuksköterskor som vill jobba på Vårdcentraler

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb