halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker erfarna sjuksköterskor till nattjänst till vår Akut och Elektiv Neurologisk Vård, Neuro 2 Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

Vi söker erfarna sjuksköterskor till nattjänst till vår Akut och Elektiv Neurologisk Vård, Neuro 2 Huddinge

Referens nummer

2021/2703

Söker du en utmanande och lärorik arbetsplats där du kan bygga på din kompentens och tillsammans med oss utveckla vår verksamhet? Har du redan nu erfarenhet inom omvårdnad och vill utvecklas inom neurologi? Välkommen att söka till oss på Neuro 2 i Huddinge.

Om oss:

På vårdavdelning Neuro 2 arbetar du med akut och elektiv neurologisk vård tillsammans med ditt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och hälsoprofessioner. Vi har 2 olika vårdnivåer på vår enhet. Vi kommer inom ett år att öppna en unik andningsenhet med andningsvård av neurologiska patienter, när du lärt dig grundläggande andningsvård kommer du få möjlighet att kompetensutveckla dig och delta i den vården. Här kan du vara delaktig i utvecklingen framåt, du kommer även vara involverad i viktiga frågor på vår verksamhet

Neuro 2 har akutintag dygnet runt och bedriver högspecialiserad vård av patienter med neuromuskulära sjukdomstillstånd. Vi genomför även utredning av patienter med misstänkta neuromuskulära sjukdomar där det bland annat ingår diagnostiska utredningar, medicinjusteringar och behandlingar.

Du kommer växla mellan våra olika vårdnivåer med akut omhändertagande och övervakning samt ges möjlighet till rotation mellan enheterna. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i ditt team. 

Du arbetar självständigt, har ett kritiskt reflekterande förhållningssätt och kan hantera komplexa situationer och undersökningar.

Neuro 2 har 19 vårdplatser, 7 dagvårdsplatser (måndag-fredag) samt 12 slutenvårdsplatser måndag – fredag (10 slutenvårdsplatser lördag-söndag)

Vi erbjuder:

 • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Hos oss kommer du att utvecklas inom neurologisk omvårdnad.

 • Möjlighet att utvecklas ditt yrke. Du kommer att ha möjlighet till flera karriärvägar både inom ditt nuvarande område eller en annan del av Neurologen. Vi har infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt.

 • En arbetsplats med inkluderande och närvarande ledarskap – hos oss blir du en del av ett dynamiskt och omtänksamt team.

 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov samt kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet

 • Kontinuerlig kompetensutveckling i form av exempelvis föreläsningar samt specialisering på våra vårdenheter (t ex andningsenheten)

 • Vi tillämpar ett avtal där 32,20 timmar/vecka räknas som heltid vid nattarbete, samt även en fördubblad OB-ersättning under timmarna 22:00-06:00 och kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning, om man jobbar mer än ett år.

Arbetet hos oss är utmanande, kompetenskrävande, utvecklande och roligt.  Nyfiken på att arbeta hos oss? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera!

Vi söker

Dig som har genuint intresse för neurologi och som vill bidrag aktiv till utveckling av vår verksamhet.

 • Du tar ansvar i din yrkesroll och har en god samarbetsförmåga

 • Är flexibel och hanterar oförutsägbara situationer med bibehållet lugn

 • Är bekväm i att arbeta självständigt och kan prioritera rätt i ditt arbete

 • Har ett helhetsperspektiv på såväl patient som närstående. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris

 • Är nyfiken och engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet. Håller sig uppdaterad inom sin egen profession och kring vad som sker inom verksamheten

 • Följer struktur och planering, men är också beredd att tillsammans med dina kollegor omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

 • Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem.

Vi erbjuder nattjänst med tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Observera att Nattjänsten inkluderar tjänstgöring två av fem helger.

Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för att skapa en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa hos våra medarbetare. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket innebär 40 extra timmar i tidsbanken som kan tas ut i ledighet eller pengar.

 Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet 

- Erfarenhet inom neurologi är meriterande 

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer fortlöpande under annonseringstiden.

Din ansökan ska innehålla nedanstående för att vara komplett:

 1. Personligt brev

 2. CV

 3. Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Vi söker erfarna sjuksköterskor till nattjänst till vår Akut och Elektiv Neurologisk Vård, Neuro 2 Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset