halsojobb.se

logga

Vi söker erfarna psykologer tilll BUP

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Vi söker erfarna psykologer tilll BUP

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu erfarna psykologer till BUP-mottagningarna i Halland (Kungsbacka och Halmstad).  
i Uppdraget ingår KBT-behandling och basbehandling mot depression samt att färdigställa utredningar.

UPPDRAGSPERIOD
Uppstart snarast möjligt och sedan cirka tre månader framåt. 

ARBETSTIDER 
Måndag - fredag 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är Legitimerad psykolog med minst fem års erfarenhet inom barnpsykiatriskt arbete. Meriterande om du även har erfarenhet av dokumentationssystemet VAS. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Vi söker erfarna psykologer tilll BUP

Centric Care AB