halsojobb.se

Vi söker erfaren undersköterska Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Vi söker erfaren undersköterska Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Nu söker vi en erfaren undersköterska men minst två års erfarenhet inom akutsjukvård. Du kommer att jobba på en avdelning där flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om i landet att utföra och den kirurg som finns hos oss är bland den bästa i Europa. Vill du bli en del av vår verksamhet och sträva efter att bedriva en omvårdnad utöver det vanliga? Välkommen in med din ansökan!

Om oss på Matstrupe magsäck

Vi är en elektiv högspecialiserad verksamhet som tar emot patienter som ska genomgå cancerkirurgi och vårdar dem även postoperativt. Det bedrivs hos oss avancerad högspecialiserad kirurgi och undersökningar. Patienterna du kommer möta ska/har opererats för cancer i esofagus/ventrikel (matstrupe/magsäck).

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en av våra slutenvårdsavdelningar. Vi söker dig som vill arbeta dag/kväll/natt.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska gärna med flerårig erfarenhet av kirurgi eller onkologi. 

Utbildning från: 

  • Gymnasienivå som motsvarar 2500 gymnasiepoäng. Den är treårig.

  • Utbildningen på Komvux minst 1350 gymnasiepoäng i karaktärsämne. Tre terminer.

Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris. Du är ansvarstagande, värdesätter teamarbete och vill vara delaktig i att utveckla cancervården. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är kommunikationsförmåga, samarbetsförmåga samt att du är stresstålig. Vi förväntar oss att du arbetar enligt Karolinskas grundvärderingar – ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav: 

Utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet inom akutsjukvård på sjukhus.

Meriterande:

Det är meriterande om du har erfarenhet som undersköterska från slutenvård inom kirurgi, onkologi eller postoperativ verksamhet. Vidare är det meriterande med tidigare erfarenhet från dokumentationsprogrammet Take Care.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Camilla Bandhold 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 072-597 88 96

Dela detta jobb

Vi söker erfaren undersköterska Matstrupe – Magsäck cancer inom ME Övre Buk, Karolinska Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset