halsojobb.se

Vi söker en undersköterska gärna med erfarenhet från akutsjukvård

Ansök nu

Vi söker en undersköterska gärna med erfarenhet från akutsjukvård

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan 2013 Remeo-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Dina arbetsuppgifter 

Som undersköterska vid Remeo ingår du i ett vårdteam tillsammans med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbetar i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och får möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första Remeo-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Kliniken har för närvarande plats för 14 patienter men vi befinner oss i en expansionsfas, så antalet platser kommer utökas. Vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med minst tre års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom intensivvård är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Vi erbjuder

Vi är stolta över Remeo, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Remeo satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Din ansökan

Sista ansökningsdag 2021-09-30. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din så snart som möjligt. 

För mer information kontakta 
Maria Turai Wägar, Omvårdnadschef, tel. +46 (0)70 385 2765
maria.wagar@remeo.se

Anna Glemmefors, Omvårdnadschef, tel. +46 (0)70 847 1007
anna.glemmefors@remeo.se
 

Facklig kontaktperson Kommunal
Kenneth Larsson, tel 08-704  44 40
kenneth.larsson@remeo.se.

Dela detta jobb

Vi söker en undersköterska gärna med erfarenhet från akutsjukvård

Remeo AB