halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en undersköterska 50% till Hammarstrands hälsocentral

Ort
Utgår

2022-10-11

Ansök nu

Vi söker en undersköterska 50% till Hammarstrands hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? Här är vi! På Hammarstrands hälsocentral har vi stort fokus på trivsel i personalgruppen. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus.

Hammarstrands hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi har fast personal och vi arbetar tillsammans som ett team, med fokus på att lösa problem på ett smidigt sätt. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även en psykosocial enhet samt fysioterapeuter.

Att arbeta i glesbygd innebär att du får utveckla och utmana din kunskapsnivå under lagom belastade förhållanden eftersom man får behandla många olika tillstånd. Det kan beskrivas lite som ett detektivarbete där man också får slutbehandla många fler tillstånd än i storstan.

Inom området finns även en hälsocentral i Stugun som har fast bemanning med både läkare, sköterskor och undersköterska. Övriga kategorier bemannas från Hammarstrand några dagar i vecka. Dessutom finns det en välfungerande distriktssköterskemottagning i Bispgården.

Ovanstående enheter ingår i vårt team, där ett gott och upparbetat samarbete finns.

Med hjälp av E-hälsa ser vi stora utvecklingsmöjligheter i primärvården och då särskilt i glesbygd. Just nu arbetar vi inom primärvårdsområdet för att utveckla moderna IT lösningar som underlättar vårt arbete med patienter, där ingår bl.a. mottagningsbesök med läkare på distans, men också ett digitalt egenvårdsstöd riktat främst mot våra kroniskt sjuka patienter.

Hammarstrand är naturskönt beläget vid Indalsälven och här finns ett välutrustat gym, skidspår, slalombacke, butiker, café, löpslingor, dagis och låg-, mellan- och högstadieskola. Hälsocentralen ligger ca 10 mil från Östersund och 11 mil från Sundsvall, med goda förbindelser åt båda håll. I närområdet finns många vackra byar med goda möjligheter att både hyra och köpa hus till en rimlig kostnad.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på hälsocentral. Huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete på mottagning och assistans till läkare med uppgifter som EKG, Blodtryck, spirometri, uppdukning till behandlingar och mindre operationer. Arbete på lab. med provtagning och analyser av prover ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska tycka att det är stimulerande att arbeta i en föränderlig miljö. Du bör vara utåtriktad, flexibel och van att bemöta patienter med olika behov samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen.

Erfarenhet krävs.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, Deltid 50%
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Märit Wiklund
Enhetschef Hammarstrand & Stuguns HC
Telefon: 0696-68 25 35
Email: marit.wiklund@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Karina Andersson
Kommunal
Telefon:
Email: karina.andersson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/741/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-11

Dela detta jobb

Vi söker en undersköterska 50% till Hammarstrands hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård